Η εταιρεία μας

  1. Αρχική
  2. Η εταιρεία μας

Η Galerie Tsangarakis δραστηριοποιείται από το 1989 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο χώρο των πολύτιμων κοσμημάτων, διαμαντιών, χρυσών ρολογιών, νομισμάτων και έργων τέχνης.

 

Καθημερινά 15:00-17:00, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο, δημοπρατούμε live πολύτιμα κοσμήματα εποχής, από τον 18ο έως τον 20ο αιώνα, αλλά και σύγχρονα· μικρότεροι και μεγαλύτεροι θησαυροί οι οποίοι, συνήθως, κατακυρώνονται σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ζωντανές δημοπρασίες μας στο One Channel στην Ελλάδα και συγχρόνως στο CAPITAL TV της Κύπρου, στις πλατφόρμες Nova και Cosmote, στο eshop μας www.tsangarakis.com και στο κανάλι μας στο YouTube GalerieTsangarakisLive και να συμμετέχετε με τις τηλεφωνικές σας προσφορές.

 

Αν θέλετε να διαθέσετε και τα δικά σας κοσμήματα ή έργα τέχνης προς δημοπράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μάρω Μαύρη στο 210 8986200 για να σας κλείσει ραντεβού με τον κύριο Γιώργο Τσαγκαράκη προκειμένου να εκτιμήσει τα κοσμήματα σας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Αφού μάθετε την αξία τους και εάν φυσικά αποφασίσετε να τα διαθέσετε, μπορούμε να τα εντάξουμε στις δημοπρασίες, μας με σκοπό να πιάσουν την καλύτερη δυνατή τιμή που θα προκύψει από τις προσφορές των ενδιαφερομένων.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανταλλάξετε τα δικά σας πολύτιμα κοσμήματα και έργα τέχνης, αφού προηγουμένως εκτιμηθούν και μάθετε την αξία τους, με άλλα πολύτιμα κοσμήματα και αντικείμενα από τη συλλογή μας.