Η εταιρεία μας

  1. Αρχική
  2. Η εταιρεία μας

 

gt tsangarakis store insideH Galerie Tsangarakis, δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος, των πολύτιμων λίθων και των αντικειμένων τέχνης από το 1989 και είναι δίπλα σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας που θέλετε να συνοδεύσετε με ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ρολόι.

 

 

 

Με αφοσίωση για πάνω από 30 χρόνια, καταφέραμε να κάνουμε την εταιρεία μας ένα απο τα πλέον αναγνωρισμένα brand names πώλησης κοσμημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με την επιθυμία να σας ξεναγήσουμε σε αντικείμενα πόθου, γνωρίστε την ανανεωμένη σειρά της Galerie Tsangarakis και εξερευνήστε τη συλλογή κοσμημάτων της. Μοναδικές συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων από ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους, δημιουργίες εξαιρετικών τεχνιτών με κριτήριο τη ποιότητα κατασκευής, κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι. Αλλά και κομμάτια προσιτά σε όλους για να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες σε στυλ και πολυτέλεια.

 

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, η Galerie Tsangarakis φιλοξενεί ρολόγια για άνδρες και γυναίκες, πολύτιμα και καθημερινά, μια μεγάλη συλλογή από γυναικείες τσάντες σε διάφορα χρώματα και σχέδια αλλά και συλλεκτικά είδη και αντίκες. Τα πολύτιμα αξεσουάρ μας θα αναδείξουν το στυλ σας και θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας.

 

Η γκάμα των προιόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

Η επιτυχία έχει γεύση όπως και κάθε πράγμα στη ζωή. Οι δικές μου επιτυχίες στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου, στη κοινωνία, θέλω να έχουν γεύση αξιοπρέπειας, εντιμότητας και ήθους. Δεν υπάρχουν μυστικά. Χρειάζονται στόχος, προσπάθεια, υπομονή, τόλμη, θάρρος, ρίσκο, αποφασιστικότητα και δουλειά, δουλεια, δουλειά. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα και ο στόχος δεν είναι να φτάσεις εκεί που μπορείς αλλά εκεί που δε μπορείς.