Εκτιμηση Κοσμηματων, Διαμαντιων και Ρολογιων

  1. Αρχική
  2. Εκτίμηση Κοσμημάτων

Γνωρίζετε την αξία των κοσμημάτων Σας;

 

Ο κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, γεμολόγος, εκτιμητής πολύτιμων κοσμημάτων και ιδρυτής του οίκου δημοπρασιών Galerie Tsangarakis και οι συνεργάτες του είναι στη διάθεση σας καθημερινά, κατόπιν ραντεβού, για να εκτιμήσουν τα δικά σας κοσμήματα, ρολόγια και διαμάντια.

 

Για να κλείσετε ραντεβού για την εκτίμηση των κοσμημάτων σας, μπορείτε να καλέσετε στο 210 8986200, καθημερινά 10:00-16:00 ή να μας στείλετε email στο appraisals@tsangarakis.com με φωτογραφίες του αντικειμένου και τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

Θέλετε να πουλήσετε τα παλιά σας κοσμήματα και ρολόγια;

 

Ζητήστε από τον κύριο Γιώργο Τσαγκαράκη, διαμάντολόγο και εκτιμητή κοσμημάτων, να εκτιμήσει τα πολύτιμα κοσμήματα, ρολόγια ή έργα τέχνης σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, για να γνωρίζετε την πραγματική τους αξία. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να πουλήσετε τα παλαιά σας κοσμήματα, τα επώνυμα ρολόγια και τους πολύτιμους λίθους σας, μπορείτε να συζητήσετε με τον κύριο Τσαγκαράκη  και τους συνεργάτες του την πιθανότητα δημοπράτησης των κοσμημάτων σας από την εταιρεία μας.

 

Ανταλλαγή Πολύτιμων Κοσμημάτων

 

Έχετε παλιά κοσμήματα τα οποία έχετε βαρεθεί ή δεν συνάδουν πλέον με το γούστο σας; Κλείστε ένα ραντεβού με τον κύριο Γιώργο Τσαγκαράκη και τους συνεργάτες του για να συζητήσετε μαζί τους τη πιθανότητα ανταλλαγής των κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων σας, αφού πρώτα ενημερωθείτε για την αξία τους, με κοσμήματα και έργα τέχνης από τη συλλογή μας.