Γούρια 2023

Posted bytsangarakis15/12/20220 Comment(s)

Η Galerie Tsangarakis σας παρουσιάζει τα γούρια του 2023. Ανακαλύψτε τα γούρια μας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

 

χειροποίητα γούρια - handmade good luck charms 

 

Χειροποίητα γούρια βραχιόλια By Marilou, με αλυσίδα ή με κορδόνι που αυξομειώνεται το μέγεθος τους. Είναι διακοσμημένα με πέρλες Μαγιόρκας και μία μεταλλική σταγόνα με το νούμερο 23. Το χειροποίητο κολιέ "Magical Christmas" είναι ένα σύγχρονο κόσμημα, το οποίο θα μπορείτε να φοράτε ακόμη και όταν τελειώσει οτ 2023, απλά αφαιρώντας τη μεταλλική σταγόνα. 

 

Η σειρά με τα ασημένια γούρια της Galerie αποτελείται από κολιέ και βραχιόλια από επιχρυσωμένο ασήμι με τον αριθμό 3 και τον αριθμό 23 σε ευφάνταστα σχέδια.

 

Τέλος, η σειρά με τα διακοσμητικά γούρια μας, χειροποίητα ρόδια από φυσητό γυαλί σε κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα, που αποτελούν ένα θαυμάσιο δώρο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Φ'έτος, η σειρά αυτή συμπληρώνεται από την ελιά. Την ελληνική ελιά, αρχέγονο σύμβολο της χώρας μας κατασκευασμένη στο χέρι από επιχρυσωμένο ορείχαλκο. Η ελιά θα βγει σε περιορισμένο αριθμό και κάθε μία θα είναι αριθμημένη, καθιστώντας την ένα ξεχωριστό δώρο για το σπίτι μας ή για ανθρώπους που θέλουμε να τιμήσουμε.

 

 

 

Γούρια από επιχρυσωμένο ασήμι, χειροποίητα γούρια με πέρλες ή διακοσμητικά γούρια για το 2023. Διαλέξτε τα γούρια που ταιριάζουν στο στυλ σας και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.