GT Tsangarakis Cyprus

Posted bytsangarakis23/08/20130 Comment(s)Επιχειρηματική Δράση,

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το κατάστημα Gt Tsangarakis jewellery Cyprus μεταφέρεται στο Hilton Cyprus (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του τρίτου) στην Λευκωσία της Κύπρου και υποδέχεται τους απαιτητικούς επισκέπτες που επιλέγουν τον συγκεκριμένο χώρο για επιχειρηματικές δραστηριότητες όσο και για ξεκούραση. Ο επιχειρηματίας Λάζαρος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Βασιλεία, θα σας υποδεχθούν για να θαυμάσετε τις καινούργιες μοναδικές συλλογές σ' ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αισθητική και την πολυτέλεια.

 

Σκοπός του ομίλου Gt Tsangarakis Jewellery είναι να προσφέρει στους καταναλωτές, ολοκληρωμένες προτάσεις εξαιρετικής ποιότητας , που να καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας, του άντρα και των παιδιών σε προσιτές τιμές. Αυτό που τα τελευταία 24 χρόνια εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται χιλιάδες άνθρωποι.

 

Είναι εξαιρετικά αισιόδοξο και με αυτή την αρχή ο όμιλος πρωτοπορεί , ν' αντιμετωπίσουμε την κρίση με σκοπό την δημιουργία, την ανάπτυξη, την επέκταση, και να μπορούμε όλοι να έχουμε την πολυτέλεια που μας αξίζει.