Office Look: Κοσμήματα

Posted bytsangarakis31/01/20200 Comment(s)Life Style,

Οι γυναίκες αγαπάμε τα κοσμήματα. Μας δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε το στυλ μας και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να αγοράζουμε συνέχεια καινούργια ρούχα.

 

 Στην καθημερινότητα μας, όμως, και ειδικά στη δουλειά θέλουμε να είμαστε και κομψές και άνετες. Επιπλέον, ανάλογα με το είδος της δουλειάς μας αλλά και με το περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε δεν είναι πάντα επιθυμητό  να φοράμε μεγάλα κοσμήματα, ακόμη και φέτος που τα statement κομμάτια είναι το απόλυτο trend.

 

Επιλέγουμε, λοιπόν, κοσμήματα τα οποία προσθέτουν κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια στην εμφάνιση μας.

 

Συμβουλές για κοσμήματα για το γραφείο.

 

  1.  Η επιλογή των κοσμημάτων μας καλό είναι να γίνεται με βάση τη δουλειά μας και το περιβάλλον εργασίας μας. Για παράδειγμα, για κάποια που εργάζεται στον χώρο της μόδας, μπορεί να είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτο αλλά και επιβεβλημένο, να φοράει κοσμήματα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Σε άλλα επαγγέλματα, όμως, όπως στελέχη επιχειρήσεων και δικηγόροι, ίσως να πρέπει να διαλέξουμε πιο διακριτικά και σικάτα κοσμήματα.

  2. Ακόμη και αν το περιβάλλον εργασίας μας είναι ανοιχτό σε εντυπωσιακά κοσμήματα, καλό είναι να αποφύγουμε τα θορυβώδη κοσμήματα. Σίγουρα δεν θέλουμε να μας κοιτούν όλοι στο γραφείο, κάθε φορά που πληκτρολογούμε ή κινούμαστε μέσα στον χώρο.

  3. Καλό είναι να αποφύγουμε τα βαριά –κυριολεκτικά και μεταφορικά-  κοσμήματα στη δουλειά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να μας κουράσουν αλλά και να μας κάνουν να δείχνουμε υπερβολικά ντυμένη.

  4. Όταν δεν είμαστε σίγουρη, αν τα κοσμήματα μας είναι υπερβολικά για τη δουλειά, μπορούμε να ακολουθήσουμε τον κανόνα “less is more”.

 

Διακριτικά Σκουλαρίκια

 

Τα διακριτικά σκουλαρίκια είναι ιδανικά για το γραφείο καθώς δίνουν μια σικ νότα στο ντύσιμο μας. Προτιμάμε καρφωτά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, λευκά ζαφείρια ή διαμάντια  ή και απλά μεταλλικά σκουλαρίκια.

 

 

Minimal κολιέ ή μενταγιόν

 

Ένα link chain κολιέ είναι ιδανικό για να το φορέσουμε στο γραφείο, είτε περασμένο μία φορά είτε σε διπλή σειρά στον λαιμό μας. Είναι διακριτικό και φτιάχνονται με διάφορους λίθους, οπότε μπορούμε πάντα να το συνδυάζουμε με τα ρούχα μας και τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας.

 

Ένα διακριτικό μενταγιόν μπορεί να είναι μία επίσης εξαιρετική επιλογή για να φορέσουμε στο γραφείο. Ένα μαργαριτάρι, ένα μικρό μοτίφ με λευκά ζαφείρια ή άλλους πολύτιμους λίθους μπορούν διακριτικά να τονίσουν  το προσωπικό μας στυλ.

 

 

Statement δαχτυλίδια

 

Τα statement δαχτυλίδι είναι ίσως το μόνο κόσμημα που μπορούμε να φοράμε καθημερινά στο γραφείο. Το statement δαχτυλίδι θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω στα χέρια μας  χωρίς να μας ενοχλεί και να μας επηρεάζει αρνητικά στη δουλειά μας. Παρόλα αυτά και τα statement δαχτυλίδια μας δεν θα πρέπει να είναι φανταχτερά και επιδεικτικά. 

 

Εσείς τι κοσμήματα προτιμάτε να φοράτε στη δουλειά σας;