Βράβευση GT Tsangarakis

Posted bytsangarakis04/02/20140 Comment(s)Επιχειρηματική Δράση,

Νέα διάκριση για τον όμιλο GT Tsangarakis

 

Με το βραβείο «Best Use of Technology» τιμήθηκε ο όμιλος GΤ Tsangarakis στην 6η εκδήλωση απονομής βραβείων Franchise τα οποία διοργανώνονται από το 2008 κάθε χρόνο, από το περιοδικό Franchise Business.

 

22 καλύτερες επιχειρηματικές αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις πρωτοβουλίες τους κατόρθωσαν και φέτος να κερδίσουν διακρίσεις σε εποχή που η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας κυριολεκτικά ασφυκτιά.

 

Στον αντίποδα των όσων θέλουν να πιστεύουν ότι «τίποτα δεν λειτουργεί» οι περισσότεροι από τους 450 συμμετέχοντες στο Palmie Bistro, χαιρέτισαν τις προσπάθειες που κάνουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που επιχειρούν, να αντιμετωπίσουν την κρίση με ανάπτυξη.

 

Η GT NET του ομίλου GT Tsangarakis, υπέρ όπλο, όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ομίλου στην ομιλία του, χτίζει software προγράμματα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αρμονική ανάπτυξη και λειτουργία εκατοντάδων καταστημάτων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

 

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, κάλεσε όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες σε συνέργειες, καθώς όπως τόνισε το πιστεύω του είναι ότι ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 

Παρουσιάστρια της Βραδιάς η Έλενα Παπαβασιλείου.

Ο Κύριος Πλάτωνας Μαλλικούρτης εκδότης του περιοδικού Franchise Business, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Τα συγκεκριμένα βραβεία αποδεικνύουν την δυναμική του Franchising και τα ισχυρά προνόμια που προσφέρει σε όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον …»