Επέκταση στην Αίγυπτο

Posted bytsangarakis25/05/20120 Comment(s)Επιχειρηματική Δράση,

Ο όμιλος, GT TSANGARAKIS, που πριν λίγο διάστημα ανακοίνωσε την ανάπτυξη δικτύου GΤ Τsangarakis partner στην Ισπανία, επεκτείνεται και στην Αίγυπτο. Η εταιρεία σχεδιάζει την ανάπτυξη καταστήματος στο city mall σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Καίρου, καθώς και 28 GΤ Jewel Corners σε εμπορικά καταστήματα. Ο συγκεκριμένος όμιλος ως μοναδική ελληνική συμμετοχή στην πολύ δημοφιλή έκθεση MIFE 2012, ήταν η αιτία που αναρτήθηκε η ελληνική σημαία στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου FDA (Franchise development Association building for M.East). Τα στελέχη του ομίλου Tsangarakis πραγματοποίησαν 38 συναντήσεις με υποψήφιους επενδυτές.

Η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου επέλεξε και την Αίγυπτο ως εφαλτήριο επέκτασης των δραστηριοτήτων του ομίλου στις χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς για το άμεσο μέλλον τα σχέδια του ομίλου επιδιώκουν στην ανάπτυξη 300 καταστημάτων παγκοσμίως. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με master franchise στην Ιταλία, ήδη έχει ανοίξει το πρώτο κατάστημα στην Βαρκελώνη και το επόμενο που ετοιμάζεται άμεσα βρίσκεται στην Λευκωσία της Κύπρου. Στην Ελλάδα ήδη έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη δικτύου franchise GT Tsangarakis με δύο καταστήματα ένα στο Χαλάνδρι και ένα στην Νέα Σμύρνη .


Στις φωτογραφίες βλέπετε:

 

1.Το περίπτερο του GT Tsangarakis Partner (Γιώργος Τσαγκαράκης, Παύλος Μουρδουκούτας, Yπεύθυνος Aνάπτυξης Δικτύου και ο Γεώργιος Ελευθέριου Διευθύνων Σύμβουλος της ELEFTHERIOU Αssociates Consultants Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της GT και οι υπεύθυνοι για την εξάπλωση μας στην Αίγυπτο)

2. Το εκθεσιακό κέντρο στο Κάιρο F.D.A.