Χρυσές Σφαίρες: Τα Κοσμήματα που Ξεχωρίσαμε

Posted bytsangarakis10/01/20200 Comment(s)Life Style,

Στις Χρυσές Σφαίρες πρωταγωνιστούν πάντα οι καλύτερες ταινίες και σειρές της χρονιάς, αλλά και οι αγαπημένοι μας δημιουργοί. Στο κόκκινο χαλί που προηγείται τις εκδήλωσης, συνήθως, τα φώτα πέφτουν πάνω στα ρούχα των ηθοποιών και κυρίως στα φορέματα που έχουν επιλέξει οι γυναίκες. 

 

Εμείς, όμως, ως λάτρεις κοσμημάτων προσέχουμε πάντα, λίγο παραπάνω, τα κοσμήματα που επιλέγουν να φορέσουν. Κλασσικά σχέδια αλλά και πολλά μοντέρνα κοσμήματα από τους μεγαλύτερους οίκους κοσμημάτων και από πολλούς ανερχόμενους σχεδιαστές κλέβουν πάντα την προσοχή μας. Τα διαμάντια, όπως πάντα, είχαν την τιμητική τους αλλά είδαμε και αρκετές ηθοποιούς να επιλέγουν και άλλους πολύτιμους λίθους, όπως Σμαράγδια και Ζαφείρια, ενώ δεν ελλειψαν και πιο πρωτότυποι πολύτιμοι λίθοι, όπως οι Τουρμαλίνες και οι Ρουμπιλίτες.

 

Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας κοσμήματα από το κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2020 και σας τα παρουσιάζουμε.

 

 

Charlize Theron at 2020 The Golden Globes

VALERIE MACON/AFP via Getty Images

Η Σαρλίζ Θέρον επέλεξε να συνδυάσει τη μαύρη και πράσινη τουαλέτα της με ένα κολιέ από Πλατίνα, Σμαράγδια, Ζαφείρια και Διαμάντια και τα συνδύασε με πολλαπλά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους. Όλα τα κοσμήματα της Σαρλίζ Θέρον ήταν από τον οίκο Tiffany & Co.

 

 

Zoe Kravitz at the 2020 Golden Globes

Frazer Harrison/Getty Images

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Big Little Lies, Zoe Kravitz ξεχώρισε με το ασπρόμαυρο πουά φόρεμα της που το συνδύασε με σκουλαρίκια με Διαμάντια πλαισιωμένα από μαύρο Ιαδεΐτη.

 

 

VALERIE MACON/AFP via Getty Images; Courtesy of Hanut Singh

Η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε one of a kind Σκουλαρίκια "πολυελαίους" του Hanut Singh.

 

 

 

Getty Images

H τρίτη πρωταγωνίστρια του Big Little Lies, Reese Witherspoon, συνδύασε τη λευκή τουαλέτα της με Χρυσά Σκουλαρίκια με Διαμάντια και ένα Χρυσό Βραχιόλι Χειροπέδα επίσης με διαμάντια από τη συλλογή Blue Book της Tiffany & Co.

 

 

Glenn Close at the 2020 Golden Globes

Frazer Harrison/Getty Images; Courtesy of Cartier

Η Γκλεν Κλόουζ επέλεξε Μακριά Σκουλαρίκια με Μπλε Ζαφείρια και Διαμάντια για να τα συνδυάσει με το Royal Blue Βελούδινο Κουστούμι της.

 

 

cynthia erivo at the 2020 golden globes

Photograph: Steve Granitz/WireImage

H Βρετανίδα Σύνθια Ερίβο επέλεξε ένα Κολιέ από Διαμάντια με ένα κεντρικό Ζαφείρι από τον Οίκο Κοσμημάτων Bulgari για την εμφάνιση της στα Βραβεία Golden Globes.

 

 

Jennifer Lopez at the 2020 Golden Globes

Photograph: Frazer Harrison/Getty Images

H Jennifer Lopez συνδύασε την εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα Valentino με πράσινους και χρυσούς φιόγκους με κοσμήματα Harry Winston με Διαμάντια και Σμαράγδια.

 

 

Sandra Bullock at the 2020 Golden Globes

H Σάντρα Μπούλοκ συνδύασε τη μουσταρδί Όσκαρ ντε λα Ρέντα τουαλέτα της με κοσμήματα Pomellato επιλέγοντας Statement Βραχιόλι και Κολιέ Αλυσίδα.

 

 

Salma Hayek at the 2020 Golden Globes Jewellery

Frazer Harrison/Getty Images; Courtesy of Chopard

Η Σάλμα Χάγιεκ εμφανίστηκε με τα πιο ενδιαφέροντα κοσμήματα της βραδιάς. Επέλεξε σκουλαρίκια της Chopard από τη σειρά Υψηλής Κοσμηματοποιίας, τα οποία συνδύαζαν χάντρες Απατίτη, Τουρμαλίνες από την περιοχή Παραΐμπα της Βραζιλίας, Διαμάντια και Λαζουλίτες δεμένα σε Λευκό Χρυσό Κ18. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε με το δαχτυλίδι της φωτογραφίας που αποτελείται από ένα Ροζ Χαλαζία Poire (δάκρυ), Ρουμπιλίτες και Διαμάντια δεμένα επίσης σε Λευκό Χρυσό Κ18.

 

Εσάς ποια κοσμήματα από τις Χρυσές Σφαίρες σας άρεσαν περισσότερο; Ποια θα θέλατε να κάνετε δικά σας και ποια θα ήταν τελευταία στη λίστα σας;