Κοσμήματα με Μαργαριτάρια

Posted bytsangarakis01/11/20190 Comment(s)Life Style,

Τα μαργαριτάρια είναι το απόλυτο trend για το 2019.

 

Μετά την εντυπωσιακή τους παρουσία στα καλοκαιρινά μας κοσμήματα, ήρθαν να στολίσουν και τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα μας κοσμήματα. Τα μαργαριτάρια φυσικά ή τεχνητά έρχονται σε αρκετές μοντέρνες εκδοχές και συνδυάζονται με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και διάφορα μέταλλα για να τα φοράμε με κάθε στιγμή της ημέρας και ανάλογα με τη διάθεση μας.

 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό φέτος είναι τα μαργαριτάρια σε διάφορα χρώματα. Εκτός από το λευκό, λοιπόν, συναντάμε τα μαργαριτάρια σε γκρι, μαύρο, μελιτζανί, μπρονζέ ακόμη και χρυσαφί χρώμα, που δίνουν μία πιο μοντέρνα διάσταση στα κοσμήματα μας.

 

Statement Κοσμήματα με Μαργαριτάρια

 

 

Τα statement κοσμήματα είναι και πάλι τις μόδας και έχουν κλέψει την καρδιά μας μαζί με τις εντυπώσεις. Υπογραμμίζουν με μοναδικό τρόπο το στυλ και μας επιτρέπουν να εκφραστούμε χωρίς περιορισμούς.

 

Ένα statement κολιέ με Μαργαριτάρια μπορεί να αναδείξει ένα μονόχρωμο σύνολο, ακόμη και ένα t-shirt.

 

Τα σκουλαρίκια φέτος είναι μεγάλα, σε έντονα χρώματα και τραβούν την προσοχή στο πρόσωπο μας και οι πέρλες κάνουν τα σκουλαρίκια ακόμη πιο εντυπωσιακά.

 

Τα statement δαχτυλίδια με πέρλες δίνουν μία ρομαντική αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα νότα στο ντύσιμο μας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

 

       

 

 

Τα βραχιόλια με μαργαριτάρια δίνουν μία διαφορετική ένταση στο ντύσιμο μας. Ενδείκνυνται για απογευματινές εμφανίσεις και για βόλτες.

 

Διακριτικά Κοσμήματα με Πέρλες και Μαργαριτάρια

 

 

Υπάρχουν στιγμές που επιλέγουμε πιο διακριτικά κοσμήματα. Είτε γιατί δεν θέλουμε να μας δημιουργούν πρόβλημα και να μας βαραίνουν στην δουλειά ή την καθημερινότητα μας, είτε γιατί το ντύσιμο μας είναι τόσο έντονο που μόνο ένα διακριτικό κόσμημα του ταιριάζει.

 

Ειδικά φέτος που είναι της μόδας το animal print στο ντύσιμο μη διστάσετε να το συνδυάσετε με ένα minimal μενταγιόν με πέρλα σε λευκό χρώμα. Το έντονο animal print δένει μοναδικά με την απλότητα του μαργαριταριού.

 

Τα καρφωτά σκουλαρίκια με πέρλες είναι ιδανικά για να τα φοράμε καθημερινά στο γραφείο. Είναι διακριτικά, δεν μας βαραίνουν, δεν μας ενοχλούν αλλά αναβαθμίζουν το στυλ μας και μας δίνουν μία εσάνς πολυτέλειας και κομψότητας.

 

Στη GT Tsangarakis γιορτάσαμε πριν λίγες ημέρες τα 30α μας γενέθλια. Εμπνευστήκαμε, λοιπόν, τόσο από το απόλυτο trend της εποχής, όσο και από τους Αγγλοσάξονες που θεωρούν το Μαργαριτάρι το ιδανικό δώρο για την 30η επέτειο και σας προσφέρουμε 30% επιπλέον έκπτωση στα προϊόντα της κατηγορίας «Μαργαριτάρια», με τον κωδικό GT30.

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 16 Νοεμβρίου.