Καλοκαιρινά Κοσμήματα: 3 Trend

Posted bytsangarakis20/06/20190 Comment(s)Life Style,

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα πλέον και οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν χαλαρό ντύσιμο και χαλαρή διάθεση.

 

Στα καλοκαιρινά κοσμήματα μας κεντρικό ρόλο παίζουν τα φυσικά υλικά και ειδικά αυτά που μας θυμίζουν τη θάλασσα, επιτρέποντας μας να κρατήσουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση ακόμη και τις ώρες που δεν είμαστε κοντά στο μπλε θησαυρό της χώρας μας.

 

Κοσμήματα με κοχύλια, όστρακα αλλά και τυρκουάζ και μαργαριτάρια θα αναδείξουν το προσωπικό μας στυλ και θα συμπληρώσουν το καλοκαιρινό μας ντύσιμο.

 

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι είναι έντονα, όπως πράσινο, πορτοκαλί και τυρκουάζ, αλλά και τα γήινα χρώματα (καφέ και μπεζ) θα έχουν πάντα μία θέση στην καρδιά μας και στην κοσμηματοθήκη μας.

 

 

Trend No1: Καλοκαιρινά κοσμήματα που «μυρίζουν» θάλασσα

 

 

σκουλαρίκια με μεταλλικά κοχύλια και πέρλεςΚοσμήματα με αστερίες, κοχύλια, όστρακα και κοράλλια, τα οποία μας βοηθούν να ανεβάσουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση και να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και για μέρες και νύχτες δίπλα στο κύμα.
 

Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε όστρακα, κοράλλια και αστερίες στο φυσικό τους χρώμα αλλά και σε πολλά άλλα χρώματα να προσθέτουν λίγη ένταση στην κάθε μας εμφάνιση.

 

 

 

 

 

Trend No2: Κοσμήματα από φυσικά υλικά

 

 

Κολιέ με ΤυρκουάζΤυρκουάζ και κοράλλι κυριαρχούν φέτος στις επιλογές κοσμημάτων μας, όπως άλλωστε συμβαίνει και κάθε καλοκαίρι.

 

Τα έντονα χρώματα τους είναι άκρως συνδεδεμένα με το καλοκαίρι και μπορούν να αναδείξουν κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

 

Επιλέξτε κοσμήματα με τυρκουάζ ή κοράλλι ή συνδυάστε τα και με άλλες πέτρες και αναδείξτε το  καλοκαιρινό σας mood.

 

 

Trend No3: Μαργαριταρένια Κοσμήματα

 

 

δαχτυλίδι με mother of pearlΤα κοσμήματα με μαργαριτάρια, μπορεί να είναι κλασσικά αλλά το καλοκαίρι αποκτούν μία διαφορετική λάμψη όταν ακουμπούν πάνω στο μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα μας.

 

Φέτος, τα μαργαριτάρια στολίζουν κοσμήματα σε πρωτότυπα σχέδια ενισχύοντας την ανάλαφρη καλοκαιρινή μας διάθεση.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το μαργαριτάρι είναι ο γενέθλιος λίθος του Ιουνίου.

 

Επιλέξτε σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια με πέρλες και μαργαριτάρια για τις πρωινές ή τις βραδινές σας εμφανίσεις και δώστε μια ξεχωριστή λάμψη στην εμφάνιση σας.

 

 

 

 

 

Τραβήξτε επάνω σας όλα τα βλέμματα με εντυπωσιακά κοσμήματα από την καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων της GT Tsangarakis.

 

Ετικέτες:-