Καλοκαιρινά Κοσμήματα 2022

Posted bytsangarakis12/07/20220 Comment(s)Life Style,

 

Για κάποιες τυχερές οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι υπόλοιπες περιμένουμε να έρθει ο αγαπημένος μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος, για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε δίπλα στη θάλασσα. Μπορούμε, όμως, να μπούμε από τώρα σε κλίμα διακοπών με τα καλοκαιρινά κοσμήματα της Galerie Tsangarakis που «μυρίζουν» θάλασσα. Κοσμήματα στα αγαπημένα μας χρώματα του καλοκαιριού, το κόκκινο του κοραλλιού, το μπλε της θάλασσας και φυσικά το λευκό. Εντυπωσιακά δαχτυλίδια και κολιέ. Βραχιόλια που αγκαλιάζουν τον καρπό ή φοριούνται ψηλότερα, στον πήχη ή και στο μπράτσο. Και βέβαια τα αγαπημένα μας κοσμήματα με μαργαριτάρια και πέρλες.

 

  1. Στα κοσμήματα με μαργαριτάρια πρωταγωνιστούν φέτος τα κολιέ που συνδυάζουν την αλυσίδα με τα μαργαριτάρια. Ιδιαίτερα τα μπαρόκ μαργαριτάρια δίνουν μία πιο νεανική και ανεπιτήδευτη νότα στην εμφάνιση σας.

 

 

 

  1. Το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις πρωταγωνιστεί πάντα στα καλοκαιρινά μας κοσμήματα. Φυσικό τυρκουάζ, λάπις λάζουλι, αλλά και τυρκουάζ χαολίτης, μπλε αχάτης και απατίτες μπαίνουν δυναμικά στην κοσμηματοθήκη μας.

 

jewelry in blue

 

  1. Τα εντυπωσιακά βραχιόλια για το μπράτσο ή τον πήχη δίνουν χαρακτήρα στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στο νησί ή στην πόλη. Ένα βραχιόλι στο μπράτσο, ένα στο μπράτσο και ένα στον καρπό ή δύο ίδια βραχιόλια στα δύο μπράτσα για να αναδείξουμε το δυναμισμό μας.

 

 

 

 

  1. Τα κοσμήματα στα χρώματα του κοραλιού, είτε είναι σκούρο κόκκινο, είτε ανοιχτό ροζ, είτε πορτοκαλοκόκκινο συνδυάζονται με τα καλοκαιρινά μας ρούχα και με την ανεβασμένη μας διάθεση. Δεδομένου ότι τα κοράλλια απειλούνται με εξαφάνιση, μπορούμε να προτιμήσουμε κοσμήματα με lab created κοράλλια, τα οποία και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και είναι πιο οικονομικά από τα φυσικά κοράλλια.

 

 

 

 

Κάποτε η μόδα επέβαλε τα κοσμήματα μας να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους αλλά και με τα ρούχα μας. Πλέον δεν μας εμποδίζουν τέτοιες συμβάσεις και μπορούμε να συνδυάζουμε τα κοσμήματα μας όπως προτιμάμε, αναδεικνύοντας το προσωπικό μας στυλ.