Ριβιέρα, το Διαχρονικό Βραχιόλι

Posted bytsangarakis17/08/20210 Comment(s)

 

Τα βραχιόλια ριβιέρα πήραν το όνομα τους από την ιταλική λέξη Riviera, που σημαίνει ακτογραμμή, εξαιτίας του χαρακτηριστικού σχεδίου τους με τον ένα πολύτιμο λίθο καρφωμένο δίπλα στον άλλο σε μία (ή περισσότερες) σειρά (-ές), θυμίζει ακτογραμμή. Ή μπορεί να πήραν το όνομα τους από τα φώτα στις ακτές της γαλλικής ριβιέρας, που η λάμψη τους το βράδυ παρομοιάζει τη λάμψη των διαμαντιών στον καρπό μίας γυναίκας.

 

                                                                                                                                    γυναικείο χέρι με ριβιέρα και μονόπετρο δαχτυλίδι κρατάει αντρικό χέρι

 

 

Στην πιο κλασική εκδοχή της η ριβιέρα φέρει μία σειρά από διαμάντια μπριγιάν (brilliant cut) καρφωμένα σε λευκό ή κίτρινο χρυσό. Στις πιο σύγχρονες εκδοχές της, ένα βραχιόλι ριβιέρα μπορεί να αποτελείται από τρεις, τέσσερις ή και περισσότερες σειρές (ημι) πολύτιμων λίθων, γεγονός που κάνει το βραχιόλι πιο εντυπωσιακό αλλά και πιο ταιριαστό για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Ριβιέρες με σμαράγδια, ρουμπίνια ή ζαφείρια ή με συνδυασμό πολύτιμων λίθων μπορούν να δώσουν επιπλέον χρώμα και χαρακτήρα στην εμφάνιση σας.

 

Ανεξάρτητα από το σχέδιο του και τους πολύτιμους λίθους που φέρει, το βραχιόλι ριβιέρα είναι μία διαχρονική επιλογή. Πρόκειται για ένα κομψό κόσμημα το οποίο μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία και το στυλ τους.

 

 

                                                                                                                                                            γυναίκα με μοντέρνο νεανικό ντύσιμο συνδυάζει ριβιέρα με άλλα βραχιόλια

 

 

Επιλέξτε τη ριβιέρα με μία σειρά διαμαντιών, CZ ή άλλων πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων για να σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνη της ή σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας ρολόι, χωρίς να σας κουράζει και να σας ενοχλεί. Αντίθετα, θα σας δώσει τη διακριτική λάμψη και πολυτέλεια που σας αξίζει.