Τρίπετρα Δαχτυλίδια

Posted bytsangarakis08/05/20200 Comment(s)Life Style,

Το τρίπετρο δαχτυλίδι είναι ένα σχέδιο δαχτυλιδιού με ιδιαίτερο συμβολισμό, το οποίο από τον 17ο αιώνα που εμφανίστηκε επανέρχεται συχνά στη μόδα. Φέρει τρεις πολύτιμους λίθους, είτε διαμάντια είτε άλλους πολύτιμους λίθους είτε ένα συνδυασμό αυτών και οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να είναι ίδιου μεγέθους ή μπορεί ο κεντρικός λίθος να είναι μεγαλύτερος από τους δύο πλαϊνούς.

 

Τα δαχτυλίδια με τρεις πολύτιμους λίθους επιλέγονται είτε ως δαχτυλίδι αρραβώνα, είτε ως δώρο επετείου ή ως ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι με ιδιαίτερο σχέδιο. 

 

                                                         

 

 

Τρίπετρο Δαχτυλίδι Δώρο Επετείου

 

Η παραλλαγή του τρίπετρου Δαχτυλιδιού με έναν μεγαλύτερο λίθο πλαισιωμένο από δύο μικρότερους πολύτιμους λίθους συμβολίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Συνήθως, προσφέρεται ως δώρο επετείου, συμβολίζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ζευγαριού και τη διαχρονικότητα της σχέσης τους.

 

 

Τρίπετρο Δαχτυλίδι Αρραβώνα

 

Όταν αναφερόμαστε σε δαχτυλίδι αρραβώνα, συνήθως, εννοούμε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι (και συχνά μπριγιάν). Τα τελευταία χρόνια, όμως, αρκετές γυναίκες που θέλουν ένα διαφορετικό σχέδιο για το δαχτυλίδι αρραβώνα τους επιλέγουν ένα τρίπετρο δαχτυλίδι (ευχαριστούμε Μέγκαν Μαρκλ και Χάρυ).

 

Στο τρίπετρο δαχτυλίδι αρραβώνα οι τρεις πολύτιμοι λίθοι (συνήθως ίδιου μεγέθους και οι τρεις) συμβολίζουν τη φιλία, την αγάπη και την πίστη, τρία σημαντικά στοιχεία μία σχέσης.

 

Τα τρίπετρα δαχτυλίδια συνήθως φέρουν διαμάντια αλλά συχνά προτιμώνται και άλλοι πολύτιμοι λίθοι που δίνουν χρώμα και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δαχτυλίδι. Έτσι συχνά βλέπουμε σμαράγδια, ρουμπίνια, ζαφείρια, οπάλιους και άλλους ενδιαφέροντες πολύτιμους λίθους στα τρίπετρα δαχτυλίδια δεμένα σε λευκό, ροζ ή κίτρινο χρυσό αλλά και σε ασήμι και πλατίνα.

 

 

GT Tsangarakisjewellery tips Το τρίπετρο δαχτυλίδι είναι διαχρονικά ένα εξαιρετικά συμβολικό σχέδιο. Τίποτε, όμως, δεν σας εμποδίζει να δώσετε δικούς σας συμβολισμούς στον κάθε πολύτιμο λίθο που θα διαλέξετε για το δαχτυλίδι σας. Απλά επιλέξτε τους πολύτιμους λίθους  που προτιμάτε και απολαύστε το δαχτυλίδι που θα συμβολίζει ότι έχει σημασία για εσάς.

 

 

Ανακαλύψτε και τα light luxuria τρίπετρα δαχτυλίδια μας.