Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια

Posted bytsangarakis29/03/20210 Comment(s)

pearls are always appropriate quote on a pink background surrounded by pearls

 

Τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια είναι ένα από τα πιο διαχρονικά είδη κοσμημάτων. Φοριούνται από γυναίκες όλων των ηλικιών, όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλά και διαφορετικά σχέδια. Τα μαργαριτάρια, αλμυρού ή γλυκού νερού δένονται σε ασήμι, χρυσό ή άλλα μέταλλα και συχνά συνδυάζονται με άλλους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και δημιουργούν υπέροχα σκουλαρίκια που μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάθε σας ντύσιμο αναδεικνύοντας το προσωπικό σας στυλ.

 

Επιλέξτε τα κατάλληλα μαργαριταρένια σκουλαρίκια για κάθε περίσταση και συνδυάστε τα με τα αγαπημένα σας ρούχα για θηλυκές και φινετσάτες εμφανίσεις. Φορέστε διακριτικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια στην εργασία σας για μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση, χωρίς να τραβάνε τα κοσμήματα σας όλη την προσοχή. Συνδυάστε τα  μαργαριταρένια σκουλαρίκια σας με το αγαπημένο σας (μαύρο) φόρεμα για ένα ρομαντικό ραντεβού και φυσικά επιλέξτε τα σε επίσημε περιστάσεις για ένα λαμπερό και σικάτο αποτέλεσμα.

 

 

 

Καρφωτά σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια

 

 

Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο ή τη βόλτα, μέχρι τη νυχτερινή σας έξοδο, καθώς θα δώσουν μία νότα διακριτικής πολυτέλειας στην εμφάνιση σας. Είναι διακριτικά και ταιριάζουν με οτιδήποτε επιλέξετε να φορέσετε. Συνδυάστε τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια σας με τζιν και γόβες ή με το αγαπημένο σας φόρεμα και η εμφάνιση σας θα είναι μαγευτική.

 

 

                                                                                                                pink pearl stud earrings     white pearl stud earrings    

 

 

Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια και Μπριγιάν

 

 

Τα μπριγιάν θα δώσουν μία πρόσθετη λάμψη στην εμφάνιση σας και γι'αυτό είναι ιδανικά για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή ένα ρομαντικό ραντεβού είναι ιδανικές περιστάσεις για να φορέσετε τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια.

 

                                                                                                                                                   dazzling pearl and diamond earrings in white gold

 

 

Μοντέρνα Μακριά σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια

 

 

Τα μαργαριτάρια, είτε αλμυρού είτε γλυκού νερού, έχουν ξεφύγει από τα στενά πλαίσια των κλασικών σχεδίων και πλέον τα συναντάμε σε πολλά μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια μπορείτε να τα φορέσετε τόσο σε μία βραδινή έξοδο, όσο και σε μία βόλτα με μία φίλη, συνδυάζοντας τα με τα κατάλληλα ρούχα.

 

                                                                         black and blue pearl dangle earrings   contemporary pearl earrings    gold plated dangle earrings

 

Νυφικά σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια

 

 

Τα λευκά μαργαριτάρια ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και θα ταιριάξουν απόλυτα με το νυφικό σας. Επιλέτε μαργαριταρένια σκουλαρίκια με μπριγιάν στο γάμο σας και θα δείχνετε για πάντα υπέροχη και λαμπερή στις φωτογραφίες.

 

                                                                              

 

 

Πολύτιμα ή πιο οικονομικά, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια είναι πραγματικά ένα κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία κοσμημάτοθήκη ...